Esittelyssä lisää uusia Englannin kielikurssikohteitamme!

Mikäli, et ole viettämässä joulua kielimatkallamme, on joulun aika hyvää aikaa suunnitella kielimatkaa ja uutta vuotta. Voit lähteä englannin kielimatkalle esimerkiksi johonkin upeista kohteistamme Englannissa. Kuten lupasimme viime viikolla, myös tämän viikon kirjoituksessamme esittelemme uusia kohteitamme Englannissa nimittäin Bristolin ja Liverpoolin.

Kielikoulumme Liverpoolissa kuuluu johtaviin kielikouluihin Länsi-Englannissa. Liverpoolin kielikoulussamme voit osallistua ympärivuotisesti monenlaisille englannin kielikursseille ja tarjolla on ryhmäopetusta eri tasoisille opiskelijoille. Liverpoolin kielimatkasi aikana sinulla on mahdollisuus asua mukavassa englantilaisessa isäntäperheessä ja tutustua lähietäisyydeltä englantilaiseen elämäntapaan. Perheen kanssa keskustellessa parannat englannin kielen taitoasi myös kielikurssisi oppituntien ulkopuolella. Voit tietysti halutessasi majoittua vaihtoehtoisesti opiskelija-asuntoihimme.

Liverpool on 400 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Luoteis-Englannissa. Kaupunki ei ole tunnettu vain yliopistoistaan vaan myös musiikillisesta historiastaan. Kaupunki on muun muassa saanut maailman mainetta The Beatlesin synnyinpaikkana, mutta The Beatlesin lisäksi tulee Liverpoolista myös muita tunnettuja artisteja ja bändejä. Liverpool tekee nykypäivänäkin musiikinhistoriaa lukemattomilla konserteillaan baareissa, diskoissa ja klubeilla. Euroopan kulttuuripääkaupungiksi Liverpool valittiin kuitenkin lukuisten gallerioiden, museoiden ja Iso-Britannian historian ja teollisuuden eloisuuden ansiosta.

Liverpoolissa suosituin ja seuratuin urheilulaji on jalkapallo. Myöskään toisessa kohteessamme Bristolissa ei tule urheilun ystävälle tylsää, sillä Bristolissa on jopa kaksi seuraa Football League:ssa nimittäin Bristol City F.C. ja Bristol Rovers F.C. Kaupungissa on myös monia muita urheiluseuroja. Sen lisäksi Bristol International Balloon Fiesta on Ison-Britannian kuumailmapalloilun päätapahtuma, mikä pidetään joka vuosi Ashton Courtissa, kaupungin länsiosassa. Tapahtuma on suosittu, ja kuumailmapalloja lähetetään matkaan jo aikaisin aamulla.
Kielimatkalla Bristoliin voit opiskella englantia samaan aikaan, kun nautit meren läheisyydestä. Ei siis ole millään lailla hämmästyttävää, että Bristolin kielikoulumme kuuluu Lounais-Englannin pidetyimpiin kielikouluihin. Ympärivuotisesti on tarjolla englannin kielikursseja ryhmäopetuksena sekä talousenglannin opetusta. Määrättyinä päivämäärinä voi kielikoulussamme Bristolissa osallistua myös alkeiskursseille ja kielitutkintoihin (CAE, FCE, IELTS, TOEFL, TOEIC) valmentaville kursseille ryhmäopetuksena.

Voit varata kielikurssin ilman majoitusta tai majoittua esimerkiksi ystävällisiin isäntäperheisiimme. Vaihtoehtoisesti voit majoittua viihtyisässä opiskelija-asuntolassa IQ Bristol tai asuntola Redcliff House:ssa, jotka sijaitsevat vain 5 minuutin kävelymatkan päässä kielikoulusta. Halutessasi voimme järjestää myös menopaluu kuljetuksen Bristolin tai Lontoon lentokentältä.

Nuoret taide- ja kulttuuripiirit, koristeelliset vanhat rakennukset, eloisat kävelyalueet ja meren läheisyys tekevät Bristolista yhden Englannin kauneimmista kaupungeista, josta löytyvät kaikki ainekset loistavan kielimatkan viettoon. Lounais-Englannissa sijaitsevassa kaupungissa on 400.000 asukasta eli se on myöskin sopivan kokoinen kaupunki. Eloisassa satamakorttelissa ja muualla kaupungissa on lukuisia baareja ja klubeja, joissa paikalliset, opiskelijat, muusikot ja eri puolilta maailmaa tulleet turistit kohtaavat toisensa.

Kaikissa uusissa englannin kohteissamme on useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja laaja valikoima erilaisia kielikursseja ryhmäopetuksesta yksityisopetukseen. Lisätietoja uusista kurssikohteistamme ja kielikoulujen kurssivaihtoehdoista löydät kotisivuiltamme, joista saat varmasti apua kielikurssia suunnitellessasi.

Speak & Fun Kielimatkat toivottaa kaikille hyvää joulun aikaa!