Englannin kielimatkatarjontamme on laajentunut!

Englannin kielimatkatarjontamme on jälleen laajentunut vuodelle 2011. Voit valita kielimatkakohteeksesi suurkaupungin, pienemmän kaupungin, rantakohteen tai jonkun kuuluisista yliopistokaupungeista, Englannin kohdetarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tämän viikon blogissamme esittelyssä Eastbourne ja Lontoo Hampstead.

Lontoo Hampsteadin kielikoulumme sijaitsee vehreässä ympäristössä Hampsteadin kaupunginosassa Lontoon luoteisosassa, vain 20 minuutin metromatkan päässä pääkaupungin ydinkeskustasta. Lontoon rauhallinen ja erittäin luonnonläheisessä kaupunginosassa Hampsteadissä pääset kokemaan brittiläisen maalaiselämän idyllin ja charmin lähellä eloisaa ja sykkivää Lontoon keskustaa. Aikuisten kielimatkasi aikana pääset siis tutustumaan helposti lukuisiin mahtaviin nähtävyyksiin Lontoossa kuten Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge ja Madame Tussaud.

Opetuksen korkean laadun takaa se, että kaikilla opettajillamme Lontoon Hampsteadissä on korkeakoulututkinto ja usean vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Sen lisäksi kielikoulumme on useiden ammattijärjestöjen kuten IALC ja English UK jäsen sekä British Councilin hyväksymä tutkintokoulu.

Suurenmoinen viktoriaaniseen tyyliin rakennettu kielikoulumme tarjoaa ensiluokkaiset olosuhteet englannin opiskeluun. Kielikoulussamme on 28 valoisaa ja modernia luokkahuonetta, kahvila, kirjasto ja tietokoneluokka, jossa on 24 tietokonetta ja maksuton internetyhteys. Tauoilla tapaat muita kielikurssilaisia kielikoulun kahdessa oleskelutilassa, joissa voitte jutella englanniksi tai nauttia kuumia tai kylmiä ruokia kahvilassa kansainvälisessä tunnelmassa. Kielikoulun kirjastossa on kirjallista ja muiden viestimien tukemaa materiaalia, joiden avulla voit kohentaa englannin kielen taitojasi myös itsenäisesti oppituntien jälkeen.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myös Etelä-Englannin kauneimpaan ja aurinkoisimpaan rannikkokaupunkiin Eastbourneen. Yli 100.000 asukkaan Eastbournelle ovat leudot talvet ja lämpimät kesät erittäin tyypillisiä. Tiesitkö, että myös tilastojen mukaan Eastbourne on Englannin aurinkoisin kaupunki. Paikalliset eivät siis turhaan kutsu kaupunkia nimellä "the suntrap of the south". Eastbourne houkuttelee joka vuosi useita vierailijoita eri puolilta Englantia ja maailmaa. Kaunis 7 kilometriä pitkä rantakatu, jota reunustavat palmut ja viktoriaaniset rakennukset, ja jonka varrella olevat lukuisat kahvilat, pubit ja diskot, museot ja teatterit sekä elokuvateatterit ovat loistavia paikkoja rentoutumiseen ja englantilaiseen kulttuuriin tutustumiseen. Urheilusta pitäville on Eastbourne juuri oikea paikka, sillä tarjolla on mahdollisuuksia purjelautailusta ratsastukseen.

Vapaa-ajalla riittää tekemistä urheilusta shoppailuun ja muodista kiinnostuneille tarjoaa Eastbournen moderni ostoskeskus loistavat ostosmahdollisuudet. Lontoo sijaitsee vain noin 100 km päässä Eastbournesta ja on helposti saavutettavissa junalla. Matkakin maan pääkaupunkiin kestää vain puolitoista tuntia. Eastbournen sijainti lähellä Lontoota ja etelärannikkoa tekee siitä erityisen houkuttelevan englannin kielimatka kohteen!

Kielikoulumme Eastbournessa on kahdessa vierekkäisessä viktoriaaniseen tyyliin rakennetussa talossa, jotka sijaitsevat aivan Eastbournen eloisassa keskustassa. 22 modernisti varustettua luokkahuonetta, itseopiskelukeskus maksuttomalla internetyhteydellä, kielistudio, pieni kirjasto ja videohuone tarjoavat loistavan opiskeluilmapiirin. Voit opiskella juuri niin intensiivisesti kuin haluat. Voit varata esimerkiksi loma-, perus- tai intensiivikurssin ryhmäopetuksena tai osallistua kielitutkintoon valmentavalle kurssille. Eastbournessa voit yhdistää kielikurssiisi jopa tennistunteja!

Lisätietoa mahtavista kurssikohteistamme, kurssivalikoimasta ja erilaisista majoitusvaihtoehdoista löydät kotisivuiltamme. Ei muuta kuin suunnittelemaan kielimatkaa Lontoo Hampsteadiin, jossa voit ihailla Lontoon kaupunginosan kauneutta tai Eastbourneen nauttimaan ulkoilmasta erilaisten urheilullisten aktiviteettien parissa! Unohtamatta tietenkään englannin kielen opiskelua! Ensi viikolla esittelyssä kurssikohteemme Liverpoolissa ja Bristolissa.