Nuorten kielimatkojen tarjonta laajenee!


Nuorten kielimatkojemme tarjonta laajenee entisestään. Nyt voit lähteä nuorten kielimatkalle myös Alicanteen tai Asconaan ensi kesänä. Molemmat ovat ihanteellisia kohteita kielitaidon parantamiseen ja lomanviettoon. Halusitpa oppia italiaa tai espanjaa ovat molemmat kohteet ihanteellisia nuorten kielimatkakohteita. Sveitsissä voit paranataa italian kielen taitojasi ja Espanjassa espanjan kielen taitosi karttuvat huomaamatta rennossa tunnelmassa.

Nuorten kielimatkalla Alicantessa osallistut espanjan kielen kurssille muiden eri puolilta maailmaa tulleiden nuorten kanssa. Alicante sijaitsee Espanjassa Välimeren rannalla ja on kuuluisan Costa Blancan pääkaupunki. Espanjan pidetyimpiin lomakohteisiin kuuluva Alicante sopii nuorten kielimatkojen kohteeksi ennen kaikkea sen monipuolisuuden ansiosta. Kilometrien pituiset hiekkarannat, upea meri ja aurinko ovat vain muutamia esimerkkejä modernin satamakaupungin houkutuksista!


Asconassa Sveitsissä pääset parantamaan italian kielen taitojasi oppitunneilla ja runsaan vapaa-ajan ohjelman ohessa. Entinen kalastajakylä Lago Maggioren rannalla, joka sijaitsee 200 metriä meren pinnan yläpuolella, on nykyään yksi kauneimmista rantakohteista Sveitsin italiankielisellä alueella. Vapaa-ajalla pääset muun muassa vaeltamaan, kiipeilemään, pelaamaan minigolfia ja mahdollisuus on jopa erilaisiin vesiurheilulajeihin.

Nuorten kielimatkoihin sisältyy majoitus joko asuntolassa tai isäntäperheessä täysihoidolla, lentokenttäkuljetus, runsas aktiviteettipaketti, kielikurssi ja oppimateriaalit sekä todistus kurssin suorituksesta. Asconassa voit majoittua asuntolaan muiden eri puolilta maailmaa saapuvien nuorten kanssa ja Alicantessa majoitut kielikoulumme valitsemissa mukavissa isäntäperheissä.

Tutustu ihmeessä nuorten kielimatkatarjontaamme ja koe elämäsi jännittävin kesäloma samalla kuin opit espanjan tai italian kieltä huomaamattasi!