Koe aidot joulumarkkinat tai vietä uusi vuosi suurkaupungin tyyliin!

Bratwurst, glühwein, musiikkia, iloisia ihmisiä, upeita jouluvaloja ja kojuja, joissa myydään kaikkea mahdollista jouluun liittyvää, joululauluja ja joulumieltä... tätä kaikkea ovat perinteiset saksalaiset joulumarkkinat!

Berliini on loistava valinta lomakohteeksi ja kielten opiskeluun, jos haluaa nauttia jouluisesta tunnelmasta marraskuussa sekä koko joulukuun ja sen jälkeen viettää erilaisen, eloisan uudenvuoden suurkaupungin tyyliin. Saksalaiset joulumarkkinat ovat tunnelmaltaan todella ainutlaatuiset siis mikä olisikaan parempi paikka niiden kokemiseen, kuin Saksan pääkaupunki Berliini. Joululahjatkin löytyvät joulumarkkinoilta ilman stressiä rennossa tunnelmassa.

Berliinissä on lukuisia pidettyjä joulumarkkinoita, joista voit valita esimerkiksi keskiaikaiset markkinat tietysti voit käydä kaikilla joulumarkkinoilla, mikäli aikaa ja intoa riittää, sillä joulumarkkinat ihastuttavat yhä uudestaan. Berliinissä voit juhlia myös uutta vuotta näyttävästi ulkoilmassa. Brandenburger Tor:ille kokoontuu vuosittain satojatuhansia ihmisiä ihailemaan ilotulituksia, kuuntelemaan live-bändejä ja muuta musiikkia. Mikä parasta tämä viihde on ilmaista ja alkaa 30.12 jo klo 12:00 ja juhlat jatkuvat 1.1.2011 asti.

Kielimatkalla Berliiniin sinulla on läpi vuoden mahdollisuus valita saksan opetusta yksityisopetuksena tai ryhmäkursseina sekä yksityis- ja ryhmätunneista koostuvina yhdistelmäkursseina. Berliinin kielikoulumme on perustettu vuonna 1984, ja siitä lähtien koulu on kerännyt kokemusta saksan opetuksesta.

Kielikoulu sijaitsee hyvällä alueella kaupungin keskustan läheisyydessä. Saksan kielikoulussamme vallitsee erityisen leppoisa ilmapiiri ja se on sisustettu erittäin värikkäästi, tässä rennossa ilmapiirissä tunnet olosi kotoisaksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien, eikä vähiten nuorten ja pätevien opettajiemme avoimen ja sympaattisen luonteen ansiosta.

Nauti siis ensin joulumarkkinoiden perinteisestä ja romanttisesta tunnelmasta samalla, kun kohennat saksan kielen taitojasi yhdessä Saksan johtavista kielikouluista. Kielikurssin päätyttyä, voit jäädä viettämään erilaisen uudenvuoden suurkaupungin sykkeeseen. Koulu on suljettu 20.12.2010 - 31.12.2010 välisenä aikana, mutta muina aikoina opiskelu kielikoulussamme onnistuu paremmin kuin loistavasti. Voit tutustua paremmin kohteisiimme ja tämänhetkisiin tarjouksiin kotisivuillamme.

Hyvää joulun odotusta kaikille ahkerille nykyisille sekä tuleville kielikurssilaisille toivottaa Speak & Fun tiimi!