Kielimatkalle kiehtovaan satamakaupunkiin!


Molemmat Málagan keskusta ja kielikoulumme sijaitsevat lähellä satamaa Etelä-Espanjassa. Osin Costa del Solin upeiden rantojen ansioista on Malaga yksi suosituimmista kielilomakohteista. Malagassa ei tylsyys pääse iskemään, sillä kaupunki tarjoaa rajattomat määrät nähtävyyksiä, museoita, kirkkoja ja linnoituksia. Jännittävä kaupunki tarjoaa myös iltaisin rajattomat mahdollisuuksia illanviettoon. Tiesitkö, että Málaga on myös kuuluisan taidemaalarin Pablo Picasson kotikaupunki!

Asumalla kielimatkasi ajan isäntäperheessä parannat espanjan kielen taitojasi huomaamattasi, mutta myös opiskelija-asunnot ovat loistava vaihtoehto kansainvälisen ilmapiirinsä ansiosta. Kielikoulussamme opit espanjaa joko perus-, intensiivi- tai yhdistelmäkurssilla korkeasti koulutettujen opettajien johdolla. Kiehtova satamakaupunki, tasokas opetus ja monipuolinen vapaa-ajan ohjelma luovat täydelliset puitteet espanjan kielimatkalle.

Kielikoulussamme Málagassa tarjoamme lisäksi nyt loistavia talvialennuksia varatessasi ryhmäopetuskurssin opiskelija-asunto majoituksella. Tarjous koskee kielimatkoja 01.11.2010-17.12.2010 tai 03.01.2011-25.02.2011 välisenä aikana.

• Varatessasi kahden viikon peruskurssin (20 oppituntia viikossa) säästät 30 € ja 45 € jos varaat 3 viikkoa!
• Intensiivikurssin (30 oppituntia viikossa) varatessasi säästät kahden viikon matkasta 50 € ja 75 € kolme viikkoa varatessasi.
• Tai varaa neljä viikkoa, mutta maksa vain kolmesta viikosta! Saamasi alennus 4 viikon peruskurssista (20 oppituntia viikossa) on 185 €. Neljän viikon intensiivikurssista (30 oppituntia/viikko) annamme alennusta jopa 250 €!