Kielen opiskelua Ranskan Rivieralla!


Kielikoulumme Hyéresissä on yksi Ranskan suosituimmista kielikouluista ja Hyéres kaupunkina on lisäksi yksi Välimeren alueen vanhimmista lomakeskuksista. Siispä mikä olisikaan parempi kohde loman ja kielikurssin yhdistämiselle! Kielimatkalla Ranskan Hyéresissä pääset opiskelemaan ranskan kieltä kotoisaan pieneen kaupunkiin ja kielikouluun, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

Hyéresissä pääset kielimatkasi aikana tutustumaan kauniiseen vanhaan kaupunkiin, muinaisten temppeliherrojen rakennukseen, kauppakatu Rue Massiloniin ja 1500-luvulla korjattuun goottilaiseen kirkkoon. Hyéresissä voit majoittua kielikoulumme tarkoin valitsemiin isäntäperheisiin, jolloin pääset tutustumaan paremmin myös ranskalaiseen kulttuuriin.

Upeana talvitarjouksena tarjoamme kielikursseista, jotka järjestetään 02.11.2010-18.03.2011 välisenä aikana, 25 % alennuksen ryhmäopetuksen kursseista ja 10 % alennuksen yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityistunnit -kurssista. Lisää talvitarjouksestamme ja Hyéresin kielikoulusta voit lukea kotisivuiltamme!