Esittelyssä uusi jännittävä kurssikohde Kolumbiassa!


Kielimatkatarjontamme laajentuu tällä kertaa Kolumbiaan kauas turistimassoista. Etelä-Amerikan pohjoisosassa Tyynenvaltameren ja Karibian meren välissä sijaitseva Kolumbia houkuttelee perinteillään ja autenttisuudellaan. Amazonin sademetsässä sijaitseva kurssikohteemme Leticia on 37 000 asukkaan kaupunki, joka tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua rikkaaseen sekä ainutlaatuiseen kasvistoon, eläinlajistoon ja ylipäätänsä sademetsien kiehtovaan maailmaan!

Kielikoulumme Leticiassa kuuluu Kolumbian johtaviin kielikouluihin. Kurssikohteemme Leticia sijaitsee kolmen maan Kolumbian, Perun ja Brasilian rajalla. Tätä monipuolista kurssikohdettamme rajaa myös Amazonin suurin joki Rio Amazonas. Amazonian alueen pääkaupunkina tunnettu Leticia tarjoaa vierailijoilleen monipuolisia maisemia ja se houkuttelee ennen kaikkea rajattomilla mahdollisuuksillaan.

Kielimatka Kolumbiaan kannattaa varmasti jo pelkästään sen eksoottisuuden vuoksi ja puhutun espanjan kielen selkeyden ansiosta. Koulumme tarjoaa espanjan kielikursseja läpi vuoden ryhmä- ja yksityisopetuksena sekä yhdistelmäkursseina, joihin sisältyy sekä yksityis- että ryhmäopetusta. Espanjan kielikurssit alkavat joka maanantai ympäri vuoden eritasoisille ryhmille. Kielikurssilla opit paljon Kolumbiasta ja sen sydämellisistä asukkaista, mutta ennen kaikkea jännittävässä Amazonin kiehtovassa maailmassa pääset syventämään espanjan kielen taitojasi erityisellä tavalla.


Kielikurssiin voit yhdistää toivomuksesta tanssikurssin, erilaisia Amazon opintoja tai viidakkoretkiä. Halusitpa majoittua isäntäperheessä tai bungalowissa, tulee kielimatkastasi Kolumbian Leticiaan varmasti ainutlaatuinen kokemus. Letician kielimatkalla et tule varmasti tylsistymään, sillä pääset kielikurssisi aikana tarkkailemaan kaimaaneja, apinoita ja lintuja sekä tutustumaan paikallisiin intiaaniheimoihin sekä alueen kansallispuistoihin!

Leticia hurmaa vierailijan kuin vierailijan monipuolisuudellaan ja kaiken lisäksi se sijaitsee Kolumbian rauhallisimmalla alueella. Eloisa kaupunki tarjoaa kirjavan valikoiman kauppoja, baareja ja kahviloita, mutta se eroaa muista turistikohteista aitoudellaan sekä autenttisuudellaan. Kielikurssilla pääset tekemään perinteistä kolumbialaista ruokaa, maistelemaan eksoottisia hedelmiä ja vierailemaan monissa paikallisissa paikoissa kuten eläintarhassa, yliopistossa sekä Ticuna yhteisöissä.

Lähde rentoutumaan kuumaan Kolumbiaan ja koe erikoinen kielimatka Leticiassa Amazonian pääkaupungissa!