Quito - Amerikan kulttuuripääkaupunki 2011

Syyskuussa kansainvälinen Bureau of Capitals of Culture (IBOCC) nimesi Quiton Amerikan kulttuuripääkaupungiksi! Lähtemällä opiskelemaan espanjaa kielikouluumme Quitoon, pääset samalla tutustumaan vuoden 2011 kulttuuripääkaupunkiin ja sen aarteisiin.

Ecuadorin pääkaupunki sai huomionosoituksen, sillä perusteella, että Quitossa on laajin, parhaiten säilynyt ja vähiten muuttunut historiallinen keskusta koko Latinalaisessa Amerikassa. Quito on sekoitus eri kansoja ja kulttuureja, mikä on tehnyt kaupungista ainutlaatuisen paikan. Andien maista pienimmässä Quitossa yhdistyy 4000-vuotinen historia ja traditiot.

Aikaisemmin huomionosoituksen ovat saaneet Santiago de Chile (2004) ja Brasilian pääkaupunki Brasilia (2008) sekä Dominikaanisen tasavallan pääkaupunki Santo Domingo (2010). Tittelinä kulttuuripääkaupunki 2011 tekee Quitosta, ei vain Etelä-Amerikassa, vaan myös maailmanlaajuisesti suositellun Andi-kaupungin, jonka on aika esitellä aarteensa maailmalle ja kohottaa kaupungin houkuttelevuutta matkakohteena ihmisten silmissä ympäri maailmaa.

Kielimatkalla Quitossa voit parantaa espanjan kielen taitojasi niin intensiivisesti kuin haluat. Kielikoulumme Quitossa kuuluu Ecuadorin johtaviin kielikouluihin ja se on Ecuadorin opetusministeriön hyväksymä sekä jäsenenä lukuisissa ammattijärjestöissä kuten IALC:ssa. Kielikurssin voi aloittaa vuoden jokaisena maanantaina eritasoisissa ryhmissä.

Tietenkin Amerikan kulttuuripääkaupungilla on paljon tarjottavaa myös vapaa-ajalla. Opit ecuadorilaisesta kulttuurista ja tuntemaan Ecuadorin monet eri puolet. Yleensä kielikoulu järjestää kolme eri aktiviteettia viikossa. Koulu kiinnittää erityistä huomiota siihen, että kaikilla kurssilaisilla on mahdollisuus harjoittaa espanjan kielen taitojaan vapaa-ajan aktiviteettien parissa ja isäntäperheen kanssa.

Tutustu Andeihin, kansallispuistoihin, inkaraunioihin ja intiaanimarkkinoihin sekä majoitu paikallisessa isäntäperheessä kielikurssillamme Quitossa! Lisätietoja Quiton kielikursseistamme löydät Speak & Fun Kielimatkojen kotisivuilta.