Lähde Kanadaan laskettelemaan ja opiskelemaan englantia!


Nautitko luonnosta, mutta viihdyt myös kaupungissa? Haluatko yhdistää loman, laskettelun ja englannin kielen opiskelun? Silloin kannattaa lähteä Kanadaan, jossa voit vaikka yhdistää kaksi kohdettamme Vancouverin ja Whistlerin!

Whistler on yksi Pohjois-Amerikan suosituimmista talviurheilualueista ja sijaitsee Kanadan Brittiläinen Kolumbia -provinssissa. Kanadan Tyynenmeren rannikolla sijaitseva Vancouver on vain noin 195 kilometriä Whistleristä ja juuri siksi helposti yhdistettävissä Whistlerin kielimatkan kanssa. Lähde siis esimerkiksi 2 viikoksi pieneen, mutta kotoisaan Whistleriin ja 2 viikoksi Vancouveriin nauttimaan suurkaupungin sykkeestä.

Whistler on yksi 2010 talviolympialaisten kisapaikoista. Yli 200 rinnettä, kolme jäätikköä, keskimääräinen lumimäärä yhdeksän metriä vuodessa ja yli 1600 metriä korkeuseroja takaavat ihanteelliset puitteet laskettelulle ja lumilautailulle hiihtokeskus Whistler- Blackcombissa, koko Pohjois-Amerikan suurimmassa keskuksessa. Jyrkkiä kumpumäkiä, luonnontilaisia syvänlumen rinteitä ja heli-skiing houkuttelevat läpi vuoden lukuisia laskettelijoita ja lautailijoita.

Talvisin kurssit on järjestetty niin, että sinulle jää tarpeeksi aikaa lasketteluun ja lumilautailuun. Kielikoulumme on auki myös viikonloppuisin eli voit säilyttää siellä laskettelusuksiasi tai lumilautaasi. Koululla on myös mahdollisuus huoltaa omia varusteita ja henkilökunta auttaa mielellään tarvittaessa. Kielikoulumme tarjoaa monipuolisen kurssitarjonnan, josta löytyy myös kielikursseja, joissa voit samalla hankkia laskettelu- tai lumilautailuopettajan pätevyyden.

Voit valita majoituksen isäntäperheessä tai vaikka opiskelija-asuntolassa. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin kanadalaiseen elämäntapaan ja kulttuuriin.

Kielikoulumme Vancouverissa kuuluu Kanadan suosituimpiin kielikouluihin. Kielimatkalla Vancouveriin sinulla on läpi vuoden mahdollisuus valita eritasoisia englannin kielenkursseja pienryhmissä. Eritasoiset kielikurssit alkavat kielikoulussamme Vancouverissa joka viikko.

Vancouveria ympäröivät lukuisat järvet, vuoret, hiekkarannat ja puistot saavat vierailijan usein unohtamaan olevansa noin 1,7 miljoonan asukkaan suurkaupungissa. Rocky Mountains -vuoret heti Vancouverin läheisyydessä tarjoavat upeat mahdollisuudet talviurheilun harrastamiseen, esimerkiksi Whistler-vuorella, yhdellä Pohjois-Amerikan kauneimmista laskettelu- ja lumilautailualueista.

Vancouverin Student House on kurssilaisten keskuudessa myös hyvin suosittu vaihtoehto. Asunnoissa on useampia yhden hengen huoneita, oleskelutilat ja suuri keittiö, josta löytyy myös pesukone. Kaikissa asunnoissa on maksuton WLAN-nettiyhteys, televisio ja DVD-laitteet. Asut yhdessä noin kuuden muun eri puolelta maailmaa saapuvan kurssilaisen kanssa ja matkaa koululle on kävellen noin 20-30 minuuttia. Tietysti voit valita majoituksen myös isäntäperheessä.

Kanada on siis ainutlaatuinen kohde kielimatkallesi, siellä on paljon nähtävää ja koettavaa ja kuin itsestään opit samalla englantia. Kiinnostuitko? Tutustu myös muihin Kanadan kohteisiimme kotisivuillamme.