Cambridge kielitutkinto - työelämän valtti!

Oletko jo pitkään suunnitellut Cambridge kielitutkinnon suorittamista? Tee sijoitus tulevaisuuteen ja lähde kielimatkalle yhdelle tutkintokursseistamme ja suorita Cambridge kielitutkinto kuin vettä vain. Nyt voit osallistua CAE- kielitutkintoon valmistavalle kurssille kielikoulussamme Galwayssa erityiseen tarjoushintaan.

Miksi opiskelisit englantia? Englannin kieli on nykyään kiistatta maailman tärkein kieli. Oli kyseessä sitten loma tai työasiat – englantia puhumalla tulet ymmärretyksi lähes joka mantereella. Joka päiväisessä työelämässä sujuva englannin kieli on nykyisin lähes kaikilla aloilla jo itsestäänselvyys. Jokainen on oppinut englantia kouluaikana, mutta se ei tarkoita että osaamme puhua englannin kieltä oikein.

Mutta mikä Cambridge kielitutkinto oikeastaan on? Cambridge-kielikoe on maailmanlaajuisesti tunnetuin kielitesti ja sitä tarjoitaan kolmelle eri tasolle. CAE eli Certificate in Advanced English on Cambridge tutkinnoissa keskitasoa ja se vastaa Euroopan neuvoston kielitaitokuvauksen tasoa C1. CAE-tutkinto koostuu viidestä eri kielen taitoalueesta: lukeminen, kirjoittaminen, kuullun ymmärtäminen, suullinen ilmaisu ja englannin kielen käyttö. Jokainen näistä osa-alueista muodostaa 20% tutkinnosta ja siten myös kokonaisarvosanasta.
Miksi opiskelisit Irlannin Galwayssa? Kielikoulumme Galwayssa on yksi Irlannin johtavista kielikouluista. Koulumme 22 modernia luokkahuonetta tarjoavat kurssilaisille ihanteellisen ilmapiirin opiskelulle ja nopeiden tulosten syntymiselle. Galwayn kielikoulumme sijaitsee heti meren rannassa ja koululta avautuvat upeat näkymät Galwayn lahdelle. Kielimatkallasi Galwayhin et opi ainoastaan englannin kieltä vaan paljon uutta ja kiinnostavaa myös Irlannista ja sen kulttuurista ja asukkaista.

Lähde CAE- tutkintokurssillemme Galwayhin, opi englantia ja nauti Galwayn lähellä sijaitsevan Connemaran kumpuilevista maisemista vihreine kukkuloineen, ruskeine suomaisemineen ja sinisine vuoristojärvineen.

ERIKOISTARJOUS: Suorittaessasi 6 viikon CAE- tutkintokurssin Galwayn kielikoulussamme 31. toukokuuta 2011 mennessä, saat yhden viikon ilmaiseksi eli maksat vain viidestä viikosta ja säästät 240€. Sen lisäksi varatessasi vähintään 4 viikon kielikurssin Galwayhin, jonka aloituspäivä on ennen toukokuun loppua saat bussikuljetuksen Dublinin lentokentältä Galwayhin ilmaiseksi. Ota hyöty irti tarjouksistamme ja lähde kielikurssille Galwayhin!