UUTUUTENA! Dominikaaninen Tasavalta "maailman kaunein valtio"Kurssikohdetarjontaamme on saapunut uutuus Karibialta: Dominikaaninen Tasavalta! Varaa jo nyt espanjan kielimatka maahan, joka on kuin paratiisi! Haluatko oppia kieltä yhdessä maailman kauneimmista saarista ja viettää lomaa siinä sivussa? Silloin Dominikaaninen Tasavalta on juuri oikea paikka sinulle. Voit valita kahden kurssikohteemme Santo Domingon tai Sosúan väliltä Dominikaanisessa Tasavallassa. Muistathan myös, että espanjan kieli on valtti myös työmarkkinoilla, sillä espanjaa puhuu 500 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Kielimatka Santo Domingoon Dominikaanisen Tasavallan pääkaupunkiin kannattaa varmasti, sillä siellä pääset osaksi merellisen eksoottista tunnelmaa ja lämminsydämisten sekä avoimien asukkaiden elämäniloa. Kielikoulumme sijaitsee keskeisellä paikalla Santo Domingon yliopistoa vastapäätä. Majoittua voit kielimatkasi ajaksi mukavaan paikalliseen isäntäperheeseen tai jos haluat voit majoittua koulun asunnnossa hieman itsenäisemmin. Isäntäperheessä pääset kokeilemaan opittuja espanjan kielen taitojasi ja tutustumaan paremmin kulttuuriin. Vapaa-aika ei pitkästytä Santo Domingossa. Jo ensimmäisenä päivänä järjestetään tervetulotilaisuus uusille kielikoululaisille.

Santo Domingo on täydellinen paikka kielikurssin viettoon ja Santo Domingon vanhakaupunki on jopa julistettu UNESCOn maailmanperintököhteeksi.Toinen kielimatkakohteemme Sosúa on Dominikaanisessa Tasavallassa sijaitseva kaupunki, jossa on noin 3000 asukasta ja se on tunnettu kauniista rannoistaan ja lukuisista vesiurheilumahdollisuuksistaan, joita on voi harrastaa ympäri vuoden keskilämpötilan ollessa kesällä 32°C ja talvella 27°C. Kielikoulumme Sosúassa sijaitsee kauniissa El Bateyn kaupunginosassa. Kielikoulua ympäröi mahtavat vanhat puut ja rehevä subtrooppinen kasvillisuus, mikä antaa loistavat edellytykset oppimiselle. Sosúan kielikurssilla voit myös valita majoituksen useasta eri vaihtoehdosta. Sosúan kielikurssilla järjestetään monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Sosúassa, joka sijaitsee Dominikaanisen Tasavallan pohjoisrannikolla, käyvät lomaunelmat toteen. Sosúassa et nauti vain paratiisimaisesta seudusta, vaan myös parannat espanjan kielen taitojasi siinä sivussa.

Tarjoamme molemmissa kohteissa Santo Domingossa ja Sosúassa espanjan kielen kursseja eritasoisille ryhmille sekä monia erilaisia kursseja peruskurssista intensiivikurssiin ja yksityisopetukseen. Voit siis itse valita, kuinka paljon haluat lomailla ja kuinka paljon haluat opiskella kielimatkallasi.