Tarjous: kolmas viikko ilmaiseksi Lindaussa!


Noin 25 000 asukkaan kurssikohteemme Lindau sijaitsee Bodenjärven rannalla Baijerissa. Kaupunki on tunnettu kauneudestaan: historiallinen vanha kaupunki sijaitsee saarella Bodenjärven koillisosassa ja se yhdistyy mantereeseen vain kahden sillan avulla. Lindaussa on kansainvälinen ilmapiiri, sillä se sijaitsee lähellä Itävallan ja Sveitsin rajaa. Kaupungin maisemalle on ominaista pienten järvien, metsien ja hedelmäplantaasien vastakohtaisuus.

Kaupungin kauneus tekee siitä ainutlaatuisen matkakohteen. Mantereella levittäytyy kaupungin uudempi osa. Bodenjärvi on Saksan suurin järvi ja yksi Euroopan suurimmista. Lindaun alue on yksi Saksan suosituimmista ja kauneimmista matkakohteista; se tarjoaa paljon mielenkiintoisia retkikohteita vapaa-ajan ohjelmaksi. Lindaun maisemalle on ominaista monet pienet järvet, metsät, viinitilat ja hedelmäplantaasit, mikä tarjoaa kiehtovia vastakohtia. Sen lisäksi Lindaun lähiympäristössä on paljon nähtävää kuten Meersburg, Mainaun kukkasaaret sekä Münchenin ja Baijerin linnat. Sijaintinsa vuoksi Lindausta voi myös helposti käydä Sveitsissä tai Itävallassa.

Lindau on epäilemättä ihanteellinen paikka kielikurssille; mikä onkaan parempaa kuin se, että voit nauttia ulkoilmasta ja viettää unohtumattoman loman Bodenjärven rannalla. Kielikoulumme Lindaussa on tunnettu laadustaan ja kokemuksestaan saksan kielen opetuksessa vuodesta 1985 lähtien. Tunnelma Lindaun kielikoulussa on kodikas. Kaupungin historiallisessa asemarakennuksessa sijaitsevan kielikoulun valoisista ja modernisti varustelluista luokkahuoneista avautuu upea näkymä Bodenjärvelle ja Alpeille.

Tällä hetkellä on tarjouksemme aikuisten kielikursseille voimassa, kun varaat vähintään 2 viikkoa kestävän saksan kielen kurssin Lindauhun Bodenjärven rannalle, saat kolmannen viikon ilmaiseksi kaupan päälle. Tarjous koskee saksan perus- ja intensiivikursseja, joissa on ryhmäopetusta 20 - 25 tuntia viikossa sekä kurssin aloitus 13.9.2010 - 15.12.2010 välisellä ajalla. Ilmoittautua voit vaikka kotisivujemme kautta!