Koulujemme menestys jatkui myös tänä vuonna!


Kielikoulujen "Oscarit" jaettiin 4. syyskuuta Lontoossa LTM Star Awards -gaalassa. Gaala järjestettiin jo viidettä kertaa. Kielikoulujen työntekijät ympäri maailmaa kokoontuivat eleganttiin London Hilton on Park Lane- hotelliin jännittämään vuoden 2010 gaalavoittajia. Kielikoulujemme menestys jatkui myös tänä vuonna. Voittajina gaalasta selvisivät Italian kielikoulumme Milanossa ja Venäjän kielikoulumme Pietarissa ja Moskovassa. Kategoriassa "Paras saksan kielen koulu" sai ensimmäisen palkinnon myös yksi tulevista uusista kielikouluistamme Saksassa Berliinissä.

Milanon kielikoulu on yksi Italian johtavista kielikouluista ja nyt myös Oscar voittaja. Milanon kielikoulumme sijaitsee modernissa rakennuksessa lähellä Milanon keskustaa ja se tarjoaa oppilailleen 18 tilavaa, valoisaa ja viihtyisää luokkahuonetta italian opiskelua varten. Lisäksi kaupunki on tunnettu muodistaan ja suunnittelijoistaan ympäri maailmaa. Kielimatkan voi näin yhdistää mainiosti shoppailuun kuuluisissa italialaisissa design-putiikeissa. Samalla voi tutustua kulttuurin kohokohtiin vierailemalla esimerkiksi Milanon tuomiokirkon aukiolla tai ihailemalla Leonardo da Vincin maailmankuulua seinämaalausta "Pyhä ehtoollinen".

Moskovan kielikoulumme on yksi Venäjän suosituimmista kielikouluista ja nyt myös Oscar voittaja. Kielimatkalla Moskovaan sinulla on läpi vuoden mahdollisuus valita venäjän kielen opetusta yksityis- ja ryhmäkursseina sekä ryhmä- ja yksityistunneista koostuvina yhdistelmäkursseina. Myös Pietarin kielikoulumme on Oscarinsa ansainnut. Pietarin kielikoulumme nimittäin sijaitsee kaupungin sydämessä lähellä Venäläisen taiteen museota, Mikaelinlinnaa, sirkusta ja kahta kaunista puistoa ja opetus on mitä parhainta.

Menestyksestä nautti myöskin ammattijärjestö English UK, jonka jäseniä ovat kaikki aikuisten kielikoulumme Englannissa. English UK valvoo englannin kielen opetuksen tasoa kielikouluissa, monen muun ammattijärjestön tavoin. Kaikkien kielikoulujemme tulee täyttää korkeat vaatimuksemme: laatuvaatimuksemme, hyvä asiakaspalvelu sekä oppilaiden kansainvälisyys. Englannin kielikouluihin voit lähteä opiskelemaan englantia ympäri vuoden, valitse vain mieleisesi kohde: Onko se Bournemouth, Lontoo, Brighton tai vaikka Oxford?

Lähde kielimatkalle voittajakouluihin Moskovaan tai Pietariin opiskelemaan venäjän kieltä tai Milanoon italian kieltä!