Kielimatka Müncheniin Oktoberfesteille


Jos Suomen pimenevät syysillat eivät ole sinun lempivuodenaikaasi, meillä on sinulle ratkaisu: Münchenin Oktoberfest-olutfestivaali! Oktoberfesteillä ei pimeydestä ja kylmyydestä ole tietoakaan, juhlat jatkuvat aamuun asti. Yhdistä huvi ja hyöty, ja lähde kanssamme saksan kielikurssille Müncheniin!

Syksyn tärkein tapahtuma on jo aivan nurkan takana! Maailman suurimpiin kansanjuhliin kuuluva Oktoberfest käynnistyy Münchenissä 18.9.2010. Tänä vuonna Oktoberfest täyttää 200 vuotta, joten festivaali on entistä merkittävämpi. Theresienwiesen-aukiolla juhlitaan oluen merkeissä 4.10. asti. Oktoberfest houkuttelee vuosittain Müncheniin yli 6 miljoonaa oluen ja hauskanpidon ystävää. Vieraita saapuu yhä enemmän myös Saksan rajojen ulkopuolelta: Italiasta, USA:sta, Japanista ja Australiasta.

Kielikoulumme Münchenissä sijaitsee vain 30 minuutin kävelymatkan päässä Theresienwiesen-aukiolta! Eli saksan kielikurssin ohella voit piipahtaa lähimmässä olutteltassa ja tutustua sekä paikallisiin että eri maista kotoisin oleviin ihmisiin tutustuen samalla saksalaiseen kulttuuriin. Münchenin kielikoulumme on tunnettu laadustaan ja kokemuksestaan saksan kielen opetuksessa jo vuodesta 1984 lähtien. Voit opiskella tehokkaasti saksaa ja nauttia Oktoberfestien hulinasta.

München sijaitsee Etelä-Saksassa ihanteellisella paikalla Alppien juurella. Kaupungin ympäristöstä löytyy kauniita järviä, linnoja ja palatseja. Müncheniläiset tunnetaan hyväluontoisuudestaan ja ystävällisyydestään. Heillä on Oktoberfestille aivan oma lempinimensä: d'Wiesn, viitaten Theresienwisen-aukioon.

Nyt on aika kaivaa pölyttyneet nahkahousut kaapin perältä ja suunnata kohti Müncheniä ja Oktoberfestiä!