Kielikoulujen Oscarit


On taas "Oscareiden" aika. Nimittäin 4.syyskuuta Lontoossa järjestetään kaikkien aikojen viides LTM Star Awards -gaala, jossa kielikouluja ympäri maailmaa palkitaan 23 eri kategoriassa. Tietysti myös meidän kielikoulujamme on ehdokkaiden joukossa: yhteensä 23 kielikouluamme selviytyivät viiden parhaan koulun joukkoon omissa kategorioissaan. Tuloksia ei kuitenkaan tarvitse jännittää enää kauan.

London Hilton on Park Lane -hotellin elegantin tunnelman vallitessa kielikoulujen työntekijät eri puolilta maailmaa tapaavat toisensa ja odottavat kuumeisesti juhlallisuuksien alkamista. Kielikoulumme Shanghaissa ja Pekingissä ovat jälleen tänä vuonna ehdokkaiden joukossa. Viime vuoden menestyksen jälkeen työntekijät toivovat jälleen yhtä palkinnoista. Shanghain ja Pekingin rinnalla Aasian kurssikohdevalikoimastamme kilpailuun ottaa osaa myös kielikoulumme Fukuokassa.

Erityistä huomiota saa varmasti kategoria "LTM Star Junior Course for under 18s", jossa kilpaillaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Myös tässä kategoriassa kielikoulumme ovat edustettuna: nuorten kielikurssikohteemme Eastbourne ja Guildford toivovat voittoa valttikorttinaan innovatiiviset jalkapallo- ja tenniskurssit.

Jokaisella koululla on tietenkin oma reseptinsä menestykseen. Monet panostavat innovatiivisiin projekteihin, toiset erityisen laajaan tarjontaan ja toiset erittäin yksilölliseen palveluun. Viime vuoden aikana erityisesti innovatiiviset kielikoulut ovat onnistuneet löytämään uusia markkinarakoja ja houkuttelemaan uusia asiakkaita esimerkiksi kursseilla yli 30-vuotiaille ja eri urheilulajeja ja kieltä yhdistelevillä kursseilla.

Odotamme jo jännittyneenä totuuden päivää ja pidämme tietenkin myös teidät ajan tasalla tuloksista. Haluaisimme mielellämme nähdä kielikoulumme korkeimmilla palkintokorokkeilla, mutta siihen ovat voineet vaikuttaa vain n. 3600 äänestäjää, joten voimme nyt vain pitää peukut pystyssä ja toivoa parasta.

Ehdokkaina ovat seuraavat kielikoulumme:

Pariisi, Nizza, Montreux, Lyon, Sevilla, Galway, Brisbane, Gold Coast, New York, Miami, Rooma, Milano, Berliini, München, Fukuoka, Faro, Lissabon, Moskova, Pietari, Peking, Shanghai, Eastbourne ja Guildford.