Uusi kurssikohteemme 2010 - Sevilla


Kurssikohdetarjontaamme on saapunut uutuus Etelä-Espanjasta: Sevilla! Varaa jo nyt espanjan kielimatka kaupunkiin, jossa sykkii andalusialainen sydän!

Sevilla on Etelä-Espanjan suurin kaupunki ja vuonna 1987 se julistettiin Unescon maailmanperintölistalle. Vaikuttavat rakennukset ja kiehtova historia houkuttelevat vuosittain lukuisia matkailijoita kaupunkiin. Kuitenkin ennen kaikkea myös sevillalaisten, "sevillanos", elämänilo antaan kaupungille sille ominaisen charmin. Sevilla on epäilemättä andalusialaisen kulttuurin sydän, härkätaisteluiden ja flamencon keskus.

Sevillan kielikoulumme sijaitsee kaupungin sydämessä Macarenan kaupunginosassa lähellä kuuluisaa Alameda de Hercules -puistoa. Viihtyisässä koulurakennuksessa on viisi ilmastoitua luokkatilaa ja kaunis, tyypillinen sevillalainen patio. Koulun lähietäisyydellä sijaitsee lukuisia nähtävyyksiä kuten katedraali, Giralda ja Plaza de Toros, sekä useita pikkukahviloita ja ruokakauppoja. Normaalin kielenopetuksen rinnalla Sevillan kielikoulussamme järjestetään myös esityksiä Espanjan historiasta, taiteesta ja kirjallisuudesta sekä kokkaus- ja tanssitunteja!

Jos haluat oppia tuntemaan espanjalaista perhe-elämää, sinulla on mahdollisuus asua Sevillan kielikoulumme järjestämässä espanjalaisessa isäntäperheessä. Majoittumalla espanjalaiseen perheeseen tutustut espanjalaiseen elämäntapaan ja parannat samalla espanjan kielen taitoasi vielä tehokkaammin. Voit majoittua myös koulumme opiskelija-asunnoissa tai omassa huoneistossa.

Sevillan kielikoulu tarjoaa viikoittain monia vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää espanjan kielen taitoasi ja täydentää kielimatkaasi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi elokuvaillat, kokkaus- ja tanssitunnit, museovierailut, tapas-safari, viininmaistelut ja paella-illat? Retkillä pääset tutustumaan Cadíziin, Córdobaan tai Alhambraan Granadaan.

Tehokkaan opiskelu- tai retkipäivän jälkeen voit rentoutua Sevillan lukuisissa tavernoissa kokeilemalla kuuluisia tapaksia ja nauttimalla samalla lasillisen Jerez-viiniä eli sherryä! Sevillan kielimatkan aikana opit espanjaa ja tutustut samalla andalusialaiseen elämään!