Uusi kurssikohteemme 2010 - Gozo


Haluatko lähteä opiskelemaan englantia idylliselle vihreälle saarelle keskelle Välimerta? Nyt se on mahdollista, sillä Maltan kielimatkatarjontamme laajenee entisestään; uusi kurssikohteemme on Gozo!

Maltan lomaparatiisi houkuttelee vuosittain lukuisia matkailijoita unelmarannoillaan, kristallinkirkkaalla vedellään ja satumaisella maisemallaan. Kurssikohteemme Gozo on Cominon, Cominotton, Fiflan ja Maltan rinnalla yksi maan viidestä saaresta. Maltan pääsaarelle on Gozolta matkaa noin 5 kilometriä ja matka taittuu nopeasti lautalla. Voit osallistua englannin kielikurssille rauhallisella Gozon saarella ympäri vuoden, sillä Maltalla kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja. Saaren asukkaat tekevät sinuun lähtemättömän vaikutuksen vieraanvaraisuudellaan.

Kielikoulumme Gozolla tarjoaa korkealaatuisia englannin kielikursseja Gozon rauhallisessa ja rentouttavassa ympäristössä. Ilmapiiri on kansainvälinen, sillä oppilaat saapuvat eri puolilta maailmaa erilaisista kulttuureista. Koululla on jopa oma uima-allas!

Maltan kielimatkasi aikana sinulla on mahdollisuus asua kielikoulun huolella valitsemien isäntäperheiden luona ja parantaa näin englannin kielitaitoasi jokapäiväisissä arkipäivän tilanteissa. Maltalaisen perheen luona asuessasi opit lisäksi tuntemaan maan tavat ja perinteet. Voit majoittua myös asuntolaan, huoneistoon tai hotelliin.

Kielten opiskelu onnistuu helpommin kun pääset harjoittamaan englannin kielitaitoasi hauskanpidon lomassa, siksi Gozon kielikoulumme tarjoaa kurssien lisäksi viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa. Malta on etenkin vesiurheilun paratiisi lukemattomilla sukellus-, snorklaus- ja surffausmahdollisuuksillaan. Retket vievät sinut rentoutumaan Cominon siniselle laguunille, ihailemaan kivikautisia temppeleitä ja tutustumaan Maltan pääkaupunkiin Vallettaan.

Gozon saari on juuri oikea kohde sinulle, joka haluat rentoutua vihreän saaren rauhassa, uida kristallinkirkkaassa meressä, nauttia ihmisten vieraanvaraisuudesta ja tietenkin samalla opiskella englantia! Englannin kielikurssillemme Gozolle pääset pakoon arkea Maltan auringon alle!