Uudet nuorten kurssikohteemme 2010 – Barcelona


Mitä tahansa kaipaatkin nuorten kielimatkaltasi, oli se sitten löhöilyä rannalla, shoppailua ostoskaduilla, kuten "Las Ramblasilla", tai partyja, on Barcelona monine puolineen juuri oikea paikka nuorille ja "cooleille" ihmisille kuten sinulle! Missä muualla voisit oppia espanjaa niin helposti ja hauskasti kuin nuorten kielikurssilla Espanjan itärannikolla?

Barcelonan kielikoulumme kaupungin sydämessä tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitaan hauskaan ja tehokkaaseen espanjan opiskeluun: modernit, ilmastoidut luokkahuoneet, tietokoneluokka, kattoterassi sekä kirjasto. Lisäksi koulurakennuksesta avautuu upea näkymä Barcelonan kaupungin yli. Espanjan kielen vasta-alkaja vai taitaja? Mitä tahansa, kielikoulumme tarjoaa jokaiselle tasolle sopivan espanjan kurssin! Opetus on suunnattu nuorille ja kiinnostavien teemojen ansiosta opit kielimatkallasi erityisen nopeasti espanjaa!

Nuorten kielimatkallasi Barcelonassa majoitut mukavasti kielikoulun vieraanvaraisissa isäntäperheissä, jotka ovat majoittaneet eri puolilta maailmaa kotoisin olevia nuoria kielikurssilaisia jo monena vuotena. Kun viihdyt hyvin isäntäperheessäsi ja puhut heidän kanssaan espanjaksi, paranee myös kielitaitosi kuin huomaamattasi.

Mukaansatempaavasta vapaa-ajan ohjelmasta espanjan opiskelun rinnalla huolehtii mukava ohjaajatiimimme Barcelonassa. Intohimoisille jalkapallofaneille jalkapallomuseo Euroopan suurimmalla stadionilla on ehdoton vierailukohde. Hauskanpitoa ja jännitystä janoaville tarjoaa elämyksiä Espanjan suurin huvipuisto. Kielilomasi aikana Kataloniassa sinusta tullaan huolehtimaan hyvin, mutta ei kuitenkaan liioitellusti. Nuorten kielimatkasi aikana voit lähteä yhdessä uusien kavereidesi kanssa tutkiskelemaan Barcelonan kaupunkia, sen lukuisia puistoja, markkinoita ja katukahviloita.

Espanjan opiskelun ohella tutustut moniin muihin nuoriin, jotka ovat saapuneet henkeäsalpaavan kauniiseen Barcelonaan opiskelemaan espanjaa ihan niin kuin sinäkin. He eivät ole kotoisin vain eri puolilta Eurooppaa, vaan myös ympäri maailmaa! Oppituntien jälkeen pidätte kaikki yhdessä hauskaa laajan vapaa-ajan aktiviteettitarjonnan parissa Espanjan toiseksi suurimmassa kaupungissa!

Jos olet iältäsi 15 ja 18 vuoden välillä ja nautit auringosta, rannasta ja espanjan kielen opiskelusta, on nuorten kielimatkakohteemme Barcelona juuri oikea kohde sinulle! Koillis-Espanjassa vietät upean loman yhdessä Euroopan kauneimmista kaupungeista ja opit samalla espanjaa! Barcelona odottaa jo sinua!