Opettajana Lontoo Zone 1 -kielikoulussammeKun on kyse kielimatkoista Englantiin, on Lontoo yksi suosituimmista kohteistamme. Jotta tutustuisitte hieman paremmin Lontoon kielikouluihimme, vierailimme yhdessä niistä ja haastattelimme englannin kielen opettajaa, Ericaa.

Englantilainen 28-vuotias Erica on vielä nuori, mutta kokemusta ja pätevyyttä ei häneltä puutu. Hän on opettanut jo viiden vuoden ajan englantia. Kotimaassaan työskentelyn lisäksi Erica on toiminut opettajana Espanjassa ja Kiinassa, eli kokemusta on tullut kerättyä myös maailmalta.

Tällä hetkellä hän on kuitenkin erittäin tyytyväinen työhönsä pienessä kielikoulussa maan pääkaupungissa. Ericalle on tärkeää tutustua oppilaisiinsa, vaikuttaa heidän edistymiseensä sekä nähdä oman työnsä tulokset. Jotta opiskelu ei olisi ikävää puurtamista, hän yrittää tuoda oppitunneilla aina hieman vilskettä ja vipinää.

"I like helping students improve little by little and watching them discover London – making friends and finding jobs. I enjoy meeting people from all over the world and learning about their cultures.”

Erica ei halua kuitenkaan jäädä loppuelämäkseen töihin kielikouluumme Lontoossa. Jonakin päivänä hän haluaa matkustaa taas maailmalle, tutustua vieraisiin kulttuureihin ja houkutella yhä enemmän ihmisiä englannin kielen ihmeelliseen maailmaan. Yksi hänen unelmistaan on asua vuosi Intiassa tai palata takaisin Valenciaan, jossa hän kävi kerran Tepui-vuorilla serkkujensa kanssa ja ihastui paikkaan ikihyviksi.

“I visited my cousins who lived there and they took me to the Tepui mountains which were amazing and we visited Angel falls. It was the holiday of a lifetime! I would love to visit again.”

Siis kielimatkalla Lontoo Zone 1 -koulussamme pääset nauttimaan paljon muustakin kuin metropolin sykkeestä, nimittäin pätevän ja ystävällisen henkilökunnan huolenpidosta.