Lisää mahtavia kurssikohteita nuorille – Torquay


Välimeren ilmasto ja palmuja Englannissa - se ei voi olla totta! Nuorten kielimatkalla Torquayssa tulet huomaamaan, että se todellakin on mahdollista! Torquay on ihanteellinen pikkukaupunki Englannin etelärannikolla, joka muistuttaa enemmän välimeren rannoilta löytyvää kylää kuin Englannin rannikolla sijaitsevaa kaupunkia. Kaupunki tunnetaankin myös nimellä "Englannin Riviera".

Kaunis kielikoulumme sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Torquayn keskustasta. Viktoriaanisessa huvilassa voit opetuksen lomassa viettää aikaa uusien ystäviesi kanssa koulun opiskelu- ja taukotilassa, jossa voitte pelata pöytätennistä ja biljardia, soittaa pianoa, tehdä englannin kielikurssin kotitehtäviä tai vain rupatella. Kielikoulussamme on myös kahvila sekä puutarha, jossa voitte nauttia Torquayn lämpimistä auringonsäteistä. Koulussa tapaat paljon eri puolilta maailmaa kotoisin olevia nuoria, jotka ovat myös lähteneet nuorten kielimatkalle Englantiin parantaakseen englannin kielen taitoaan.

Torquayn kielimatkasi aikana sinulla on mahdollisuus oppia englantia myös mukavan isäntäperheesi kanssa. Useimmat isäntäperheemme ovat majoittaneet nuorten kielikurssilaisia eri puolilta maailmaa jo vuosien ajan ja he ovat erittäin kiinnostuneita erilaisista kulttuureista ja kansainvälisistä kurssilaisista. Torquayn kielikoululle sinulla on perheestä matkaa kävellen vain noin 10-15 minuuttia.

Erilaisia urheiluaktiviteetteja riittää jokaiselle päivälle - voit pelata yhdessä uusien kavereidesi kanssa koripalloa, sulkapalloa ja lentopalloa, kävellä Torquayn rannalla ja keskustassa tai vain nauttia kauniista luonnosta. Lisäksi ohjaajatiimimme järjestää aamu- tai iltapäivisin monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, kuten uintia ja muuta vesiurheilua, tennistä, aarteenmetsästystä ja eläintarhavierailun. Ja aktiviteetit ovat kaksin verroin hauskempia Torquayn lämpimässä ilmastossa!

Miksi et siis yhdistäisi välimerellisen aurinkoloman ja englannin opiskelun brittiläisen kulttuurin parissa ? Torquayssa englannin kielen opiskelu sujuu kuin leikiten!