Uudet nuorten kurssikohteemme 2010 – Los Angeles


Kuvittele, että tapaisit koulumatkalla Hollywoodin tähtiä, kuten George Clooneyn, Tom Cruisen, Brad Pittin tai Angelina Jolien. Se voi hyvinkin tapahtua, nimittäin nuorten kielimatkalla Los Angelesiin!

Kielikoulumme Los Angelesissa on yksi USA:n parhaista kielikouluista ja se sijaitsee Kalifornian yliopiston (UCLA) kampuksella, josta löytyy myös kahvila, uima-allas, kirjasto ja iso puutarha. Opetus nuorten kielimatkallasi Los Angelesissa koostuu vaihtelevasti ajankohtaisia aiheita käsittelevistä eri tehtävistä, ryhmätöistä ja muista interaktiivisista aktiviteeteista, joiden avulla opit leikiten kielioppia ja englannin sanastoa.

Los Angelesin kielimatkasi aikana asut opiskelija-asuntolassa aivan yliopiston kampuksella. Majoitamme nuoret kielimatkalaiset kahden tai kolmen hengen huoneisiin. Me tarjoamme sinulle täysihoidon - aamupalan, lounaan ja iltaruoan.

Nuorten kielimatkallamme Los Angelesiin ei tylsyys kuulu sanastoon! Tämän saat kokea itse, sillä motivoituneet ohjaajamme Los Angelesin kielimatkalla järjestävät vaihtelevaa vapaa-ajan ohjelmaa, johon sisältyy myös monia päiväretkiä, koko kielimatkasi ajan. Nuorten kielimatkaan sisältyy aktiviteetteja joka päivälle eri puolilla Los Angelesia, mm. retket Santa Monican ja Venice Beachin hiekkarannoille, kävely Walk of Famelle, poolpartyja, shoppailua Rodeo Drivella, elokuvaensi-iltoja sekä urheilua ja erilaisia pelejä Los Angelesin luonnossa. Retket viikonloppuisin vievät sinut esimerkiksi Universalin elokuvastudioille, Disneylandiin tai kaupunkikierrokselle Los Angelesin läpi. Näin voit todellakin nauttia vapaa-ajastasi nuorten kielimatkallasi USA:ssa!

Kielikurssisi aikana USA:n länsirannikolla saat nopeasti uusia ystäviä eri puolilta maailmaa. Heidän kanssaan puhut joka päivä vieraalla kielellä ja samalla pidätte hauskaa Los Angelesissa! Jos siis olet 14 - 17-vuotias, tartu tilaisuuteen ja lähde opiskelemaan englantia Speak & Fun Kielimatkojen kanssa Hollywood-kyltin juurelle!