Sisilialaisessa pikkukaupungissa rentoudut ja opit samalla italiaaVärikkäitä pikkukujia, mukulakivikatuja ja satumaisia rantoja. Tämän kaiken löydät pienestä Cefalún kaupungista Pohjois-Sisiliassa. Kylä sijaitsee valtavan La Rocca -vuoren juurella ja aivan meren rannalla - täällä voit viipyä pitempäänkin. Näiden upeiden maisemien keskellä sijaitsee myös Cefalún kielikoulumme, jossa voit opiskella italiaa.

Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt vanhan kaupungin kapeilla kujilla. Vaateliikkeet, viinikaupat ja tyypilliset sisilialaiset putiikit huokuvat ihanaa Italian charmia - oiva paikka latailla akkuja ja nauttia olostaan. Koska Cefalú on ollut monen eri vallan alaisena, muun muassa roomalaisten, vandaalien ja goottien, näkee kylässä kaikkialla heidän käden jälkiään: "Chiesa Madre della Catena" -katedraali korkealle kohoavine kaksoistorneineen ja "Tiempo di Diana" ovat vain muutamia esimerkkejä Cefalún nähtävyyksistä.

Cefalússa voit omistaa kielimatkasi muullekin kuin rikkaalle kulttuurille, sillä kilometrien pituiset hiekkarannat ja kallioiden suojaamat poukamat kutsuvat pulahtamaan meriveteen ja rentoutumaan. Kun näin kauniissa paikassa lomailee, ei italian kielen oppiminenkaan ole vaikeaa.

Cefalún kielikoulumme sijaitsee aivan vanhankaupungin ytimessä, vanhassa luostarirakennuksessa. Koululta on matkaa rannalle ja kuuluisalle normandien tuomiokirkolle vain muutama askel. Koulun henkilökunta tarjoaa sinulle Italian kielimatkasi aikana lähes kellon ympäri sisilialaiseen tapaan tyypillistä huolehtivaa vieraanvaraisuutta. He ottavat sinut avosylin vastaan, kun saavut opiskelemaan italiaa kielimatkallemme Sisiliaan!