Montpellierin kielikoulumme Talo Ranskassa -tv-ohjelman kuvauspaikkana


Haluatko oppia ranskan alkeet tai kerrata mahdollisesti kadoksissa olevaa kielitaitoasi? Montpellier - kaupunki, jossa kesä jatkuu pitkälle lokakuuhun - on täydellinen paikka ranskan opiskelua varten. Tätä mieltä olivat myös Talo Ranskassa -tv-ohjelman tuottajat, jotka valitsivat Montpellierin kielikoulumme ohjelman kuvauspaikaksi!

Tv-kasvo Ella Kannisen juontamaa leikkimielistä kielikisaa kuvattiin Montpellierin kielikoulussamme syksyllä 2009 kuukauden ajan. Ranskan kaikkien aikojen ensimmäistä opetuksellista tosi-tv-ohjelmaa voitiin seurata YLE Teemalta keväällä 2010. Seitsemän erilaista kilpailijaa valikoitui yli kuuden sadan hakijan joukosta mukaan ohjelmaan, jonka voittaja palkittiin unelmalomalla talossa Ranskassa! Aluksi kukaan ei osannut ranskaa, mutta päivittäiset oppitunnit, paikallinen perhe-elämä sekä yllättävät haasteet takasivat sen, että kielikylpy oli täydellinen ja kurssin jälkeen kaikki osasivat paljon enemmän.

Kisa on nyt päättynyt ja voittaja on selvillä, mutta myös sinulla on mahdollisuus kokea samanlainen kielikylpy kielimatkallamme Talo Ranskassa -ohjelman kuvauspaikalle Montpellieriin. Etelä-Ranskassa sijaitseva 250 000 asukkaan Montpellier paistattelee auringon paisteessa yli 300 päivää vuodessa. Kuin amfiteatteri kohti Välimerta avautuva kaupunki on tunnettu valtavista ja kauniista hiekkarannoistaan. Alueen lämmin, välimerellinen tunnelma heijastuu jokapäiväiseen elämään. Värikkäitä, kapeita pikkukujia, tyypillisiä ranskalaisia katukahviloita, aurinkoa ja viinitiloja - tätä kaikkea on Montpellier.

Ranskan opetuksen ohella sinulla on mahdollisuus asua kielikurssisi ajan Montpellierin kielikoulumme järjestämässä ranskalaisessa isäntäperheessä: näin tutustut paikalliseen elämäntapaan ja parannat ranskan kielen taitojasi vielä tehokkaammin. Tule siis testaamaan ranskan kielen taitosi kaupungin historiallisessa vanhassa kaupungissa sijaitsevaan Montpellierin kielikouluumme, Talo Ranskassa -ohjelman kuvauspaikalle!