Costa Rica - maailman onnellisin maaRotterdamin yliopiston tutkimuksen mukaan on Costa Rica maailman onnellisin maa. Tutkimuksessa haastateltiin yli 1000 ihmistä 148 eri maassa. Vastaajia pyydettiin arvioimaan, kuinka tyytyväisiä he ovat elämäänsä asteikolla 0 - 10. Costa Rica sijoittui kärkeen tuloksella 8,5.

Tulos ei ole yllätys, kun ottaa huomioon tämän pienen Väli-Amerikassa sijaitsevan valtion nimen - "rikas rannikko". Costa Ricaa ei myöskään turhaan kutsuta paratiisiksi kahden valtameren, Tyynen ja Karibian, välillä

Laajat sademetsät ja luonnonpuistot tarjoavat varsinkin luonnonystäville henkeäsalpaavan monipuolisen valikoiman eläin- ja kasvilajeja. Costa Ricassa voi kokea upean seikkailun, sillä maasta löytyy sekä trooppista sademetsää että lukuisia aktiivisia tulivuoria, joissa laava porisee. Ulkona voi harrastaa myös monia erilaisia aktiviteetteja.

Costa Rican "vihreä matkailukonsepti" on tuottanut tulosta, sillä tänä vuonna maa sai tunnustusta CMI Green:iltä: Costa Rica on maailman ympäristöystävällisin matkailukohde. Eikä siinä vielä kaikki: Costa Ricaa pidetään myös Latinalaisen Amerikan turvallisimpana maana.

Haluatko oppia espanjaa maailman onnellisimmassa ja ympäristöystävällisimmässä maassa?

Se käy helposti kielimatkalla Costa Ricaan. Matkan aikana tutustut tähän satumaiseen maahan ja pääset näkemään, miksi costaricalaiset ovat niin onnellisia. Kielikoulumme Costa Ricassa sijaitsevat upeilla paikkakunnilla, joissa kielikurssin ohella voi nauttia ihanasta matkasta.

Kurssikohteemme San José/Heredia sijaitsee sisämaassa kauniissa laaksossa, Valle Centralissa. Tamarindo on puolestaan surffailun ja vesiurheilun paratiisi Tyynenmeren puoleisella rannikolla.