Päätä nopeasti – ja säästä huomattavasti!


Maaliskuussa lämpötila pysyttelee edelleen sinnikkäästi miinusasteiden puolella. Monelle tulee varmasti mieleen, että edelleen jatkuvista talvikeleistä voisi pitää taukoa ja suunnistaa jonnekin kauas auringon lämpöön.

Aurinkoa ja lämpöä? Maaliskuussa? Miltä kuullostaisi kielimatka Maltalle? Noin 18°C keskilämpötila läpi vuoden takaa matkailijalle kaunista ilmaa riittämiin Kymmenen aurinkotuntia per päivä ja maaliskuussa 14°C ylöspäin kipuavat läpötilat, keskellä kaunista Välimerta. Houkuttelevaa eikö?

Malta kuuluu ehdottomasti Euroopan suosituimpiin matkakohteisiin. Eikä mikään ihme saaren keskiläpötilan huomioon ottaen. Lisäksi Välimeren vesi on harvoin niin kristallin kirkasta kuin Maltalla. Maltalla aivan rantaviivan läheltä löytyy myös Swieqi. Tämä saaren itäpuolella sijaitseva paikkakunta on tunnettu eteenkin lukuisista urheilumahdollisuuksista, joita sillä on tarjottavanaan.

Erityisen hyvin voi Swieqissä myös opiskella englantia. Kielikoulumme Swieqissä sijaitsee kaupungin sydämessä ja tarjoaa laajan valikoiman englannin kielen kursseja. Intensiivi-yksityisopetuksesta erilaisiin kielitutkintoihin valmentaviin kursseihin, talousenglantia tai duo-kurssi – Swieqissä löytää varmasti jokainen itselleen sopivan kurssin.


Ja kaiken muun lisäksi: jos varaat kielimatkan Maltalle maaliskuulle 2010 saat kielikoulun järjestämästä majoituksesta huoneistossa, student housessa ja hostellisssa alennusta 30 € per viikko! Siis ihanne ilmasto, loputtomat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon, laadukas kielikurssi ja vielä kaiken lisäksi alennusta: Malta on maaliskuussa 2010 ehdottomasti unelmakohde!