Uudet nuorten kurssikohteemme 2010 – Lontoo Kingston


Englannin opiskelua ja oppituntien jälkeen Big Ben, Tower Bridge tai vierailu kuuluisassa Madame Tussaud´s vahakabinetissa, kuulostaa hyvältä eikö? Tätä tarjoaa uusi Lontoo Kingstonin kielikoulumme - yksi uusista nuorten kielimatkohteistamme vuonna 2010!

Uusi kielikoulumme Lontoossa on yksi Englannin parhaista kielikouluista ja se sijaitsee heti Kingston Universityn campusalueella Lontoossa – vain 15 minuutin junamatkan päässä keskustasta. Opetus Lontoo Kingstonissa koostuu vaihtelevasti eri tehtävistä, ryhmätöistä ja muista interaktiivisista aktiviteeteista, joiden avulla opit englantia kuin huomaamattasi. Huomaat jo lyhyen ajan jälkeen, että pystyt ilmaisemaan itseäsi huomattavasti paremmin englannin kielellä. Jos siis olet 14 – 17-vuotias, ei mikään estä sinua osallistumasta mahtavalle kielimatkalle Lontooseen!

Nuorten kielimatkalaiset majoitamme Lontoossa mukavaan opiskelija-asuntolaan yhden tai kahden hengen huoneessa, joihin kaikkiin kuuluu myös oma kylpyhuone. Asuntolaa ympäröivät nurmialueet ovat ihanteellisia urheiluun ja erilaisiin peleihin. Asuntola sijaitsee rauhallisella asuinalueella noin 20 minuutin kävelymatkan päässä campuksella sijaitsevalta kielikoululta. Nuorten kielimatkallasi Lontoo Kingstonissa saat nauttia koko matkan ajan täysihoidosta, johon sisältyy erilaisia ruokia, joista on varaa valita ja jokaiselle löytyy siten aina jotain mieleistä.

Nuorten kielimatkaan sisältyy aktiviteetteja joka päivälle, esimerkiksi jalkapalloa, tennistä, taideworkshoppeja, talentshow ja kaupunkikierroksia eri nähtävyyksille kuten Big Ben, Piccadilly Circus, Greenwich Village, Covent Garden tai Buckingham Palace. Myös yhteisiä grillausiltoja, partyja ja leffailtoja on ohjelmistossa Lontoon kielimatkasi aikana. Viikolla järjestetetään retkiä esimerkiksi Lontoon keskustan nähtävyyksiä ihailemaan tai shoppailemaan. Jokalauantaiset päiväretket vievät nuorten kielimatkalaiset tutustumaan esimerkiksi Oxfordin ja Cambridgen yliopistokaupunkeihin. Ohjelmaa järjestävät motivoituneet ohjaajamme, joilla on jo monien vuosien kokemus kielikurssilaisten kanssa Englannissa.

Speak & Fun Kielimatkojen avulla opit englantia samalla kun pidät hauskaa!