Uudet nuorten kurssikohteemme 2010 – Mellieha


Ovatko kesäsuunnitelmat vielä auki? Haluatko lähteä viettämään mahtavaa lomaa ja samalla parantaa englannin kielen taitoasi? Toivotko lomaltasi paljon aurinkoa, rantaelämää ja merivettä? Siinä tapauksessa on nuorten kielimatkamme Melliehaan Maltalle sinulle juuri oikea tapa viettää lomaa! Lue esittely Melliehasta - yhdestä uusista nuorten kielimatkohteistamme vuonna 2010!

Maltan luoteisosassa sijaitseva maalauksellisen kaunis kurssikohteemme Mellieha on täynnä historiallisia rakennuksia, jotka luovat kaupungille aivan omanlaisensa tunnelman. Kaupungin keskustan läheisyydessä sijaitsee Melliehan kaunis hiekkaranta, joka on samalla Maltan suurin ja varmasti myös kaunein ranta. Perinteisten ranta-aktiviteettien lisäksi ranta ja sitä ympäröivä kristallinkirkas merivesi tarjoavat mahtavan tilaisuuden erilaisten vesiurheilulajien harrastukseen. Melliehan kielikoulultamme voit jopa varata erityisiä vesiurheilupaketteja englannin kielikurssisi oheen. Nuorten kielimatkasi vapaa-ajan ohjelmaan Melliehassa kuuluu lisäksi tietysti paljon muutakin, esimerkiksi veneretkiä idylliselle Cominon saarelle tai ostosretkiä Sliemaan.

Majoituksesi Melliehan kielimatkasi aikana voit valita laadukkaan 4-tähden-asuntolan ja mukavan paikallisen isäntäperheen väliltä. Molemmissa majoitusmuodoissa sinusta pidetään kielimatkasi aikana erityistä huolta ja motivoituneet ohjaajamme ovat aina apunasi. Myös asuntolassamme on aina yhteyshenkilö, joka huolehtii sinusta ja muista nuorista kellon ympäri. Tärkeintä ohjaajillemme on, että sinä ja uudet ystäväsi viihdytte Maltan kielilomalla mahdollisimman hyvin ja pidätte hauskaa yhdessä siten, että nuorten kielimatkasi Melliehassa on unohtumaton elämys.

Maltalla opit englantia ajankohtaisten ja ennen kaikkea mielenkiintoisten aiheiden parissa. Lisäksi kansainvälisessä Melliehan kielikoulussamme opiskelet monista eri maista ja kulttuureista saapuneiden nuorten kanssa, joten opiskelu on varmasti jännittävää. Maltalla sinua odottaa miellyttävä ilmasto, mahtavat maisemat sekä kauniit pikkukaupungit ja niiden elämänmyönteiset asukkaat, jotka toivottavat sinut sydämellisesti tervetulleeksi. Pakkaa siis jo laukkusi ja lähde jännittävälle nuorten kielimatkalle Melliehaan!