Uudet nuorten kurssikohteemme 2010 – BrightonGrillijuhlia, salsa-kursseja, partyja, rantalentistä, pöytätennistä tai peribrittiläistä nurmikeilausta merenrannalla. Luonnollisesti ohjelmaan kuuluu retki Lontooseen tai Oxfordiin - eikö kuulostakin mahtavalta nuorten kielimatkalta? Kaikkea tätä tarjoaa sinulle tämän viikon uusi nuorten kielimatkakohteemme Brighton Etelä-Englannissa!

Meille on erityisen tärkeää, että tunnet olosi kotoisaksi Brightonin kielimatkasi aikana. Päivittäinen keskustelu isäntäperheesi vanhempien ja/tai sisarusten kanssa sekä puuhastelu heidän kanssaan monenlaisia juttuja tehden Brightonissa ja sen ympäristössä, on nopein tapa oppia englantia. Kielimatkalla aloitetuista tuttavuuksista on jo usein kehittynyt monivuotisia ystävyyksiä, molemmin suuntaisilla vierailuilla.

Brightonin kielikoulussamme vietät aamupäivät opiskellen englantia ja iltapäivät olet vapaalla, jotta voit kokeilla oppimiasi uusia englannin kielen taitoja heti käytännössä kavereiden kanssa Brightonissa kierrellessä tai Brightonin kielikoulun järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan osallistuessasi. Mikäpä sen mukavampaa kuin viettää aikaa uusien ystäviesi kanssa, jotka ovat myös tulleet englannin kielikurssille eri puolilta maailmaa?

Koulun henkilökunnasta ja isäntäperheestäsi koostuva huoltajatiimimme on käytettävänäsi myös englannin opetuksen ulkopuolisena aikana, milloin vain sinulla on huolia, toiveita tai jos vain haluat jutella tai saada vinkkejä mitä tehdä vapaana iltapäivänä Brightonissa, voit aina kääntyä heidän puoleensa. Saat apua nopeasti ja vaivatta. Ohjaajamme eivät tietenkään ole seuranasi jatkuvasti 24 tuntia vuorokaudessa! Jos haluat lähteä uusien ystäviesi kanssa kaupungille ostoksille ja harjoittamaan parantuneita englannin kielen taitojasi vaikkapa kahvilassa höpötellen, voit tietysti tehdä näin ilman valvojaa!

Englannin opetus Brightonin kielikoulussamme on erittäin interaktiivista, harjoitat englantia pelaamalla erilaisia roolipelejä kurssitovereidesi kanssa ja samalla kehität keskustelutaitojasi, mutta tietysti opetuksessa käydään läpi myös kielioppia. Voit myös olla varma, ettei opetus ole pitkäveteistä ja englannin kielen taitosi paranevat kuin leikiten!

Palatessasi kotiin Brightonin kielimatkaltasi sinulla on tuliaisina matkalaukullinen upeita kokemuksia, joista voit kertoa vanhemmillesi, ystävillesi ja opettajillesi - ja tietysti tehdä vaikutuksen kaikkiin kielikurssilla kohentuneilla englannin kielen taidoillasi. Mitä siis vielä odotat? Englannin etelärannikon suurin rantakaupunki Brighton odottaa jo sinua!