Uudet kurssikohteemme 2010 – LA Santa Monica


Tällä viikolla esittelemme jälleen uuden kiehtovan kurssikohteen vuoden 2010 kielimatkatarjonnastamme! Tarkempaa tietoa kaikista kurssikohteistamme löydät tietysti kotisivuiltamme osoitteessa www.speakfun-kielimatkat.com

Englannin kielimatkatarjontamme laajenee entisestään! Los Angelesin kielikoulumme suuren suosion johdosta tarjoamme nyt USA:n kielimatkoja kahteen eri kielikouluun Los Angelesissa. Los Angeles – Santa Monica on upean sijaintinsa ansiosta ihanteellinen kurssikohde, jossa voit yhdistää englannin opiskeluun rentouttavan lomailun. Kurssikohteemme Santa Monica houkuttelevan kauniine rantoineen on yksi Los Angelesin tunnetuimmista kaupunginosista.

Kolmikerroksisen toimistorakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevan Santa Monican kielikoulun valoisista luokkahuoneista on hyvät näkymät Wilshire Boulevardille ja Santa Monican keskustaan. Ostoskatu Third Street Promenade on myös aivan kivenheiton päässä. Ja merenrantaan on koululta matkaa vain 300 metriä.

Halutessasi voit majoittua Santa Monican kielimatkasi ajan kielikoulun valitsemassa isäntäperheessä. Päivittäinen kanssakäyminen englantia äidinkielenään puhuvien ihmisten kanssa auttaa sinua syventämään englannin kielen taitojasi koko Kalifornian kielimatkasi ajan. Kielimatkallasi Santa Monicassa voit asua myös opiskelija-asunnossa tai studio-huoneistossa.

Vapaa-ajan ohjelma kielikurssillasi Santa Monicassa tarjoaa runsaasti tekemistä. Santa Monican kielikoulun järjestämillä retkillä, nähtävyyskierroksilla ja urheiluaktiviteeteissa pääset syventymään amerikkalaiseen kulttuuriin ja tutustut lähemmin Hollywoodin elokuvamaailmaan. Ja tietysti englannin kielen taitosi paranevat samalla myös huomaamattasi!

Kuulostaa houkuttelevalta eikö? Miksi et siis lähtisi upean Santa Monican aurinkoon parantamaan englannin kielen taitojasi ja keräämään uusia elämyksiä!