Uudet kurssikohteemme 2010 – Newcastle


Vuoden 2010 uusien kielimatkakohteidemme esittely blogissamme jatkuu! Täältä voit tietysti käydä lukemassa kaikki muutkin uutisemme.

Uusi ja kiinnostava kurssikohde on nyt lisätty Englannin kielimatkatarjontaamme! Koillis-Englannissa sijaitseva Newcastlen kurssikohteemme tarjoaa unohtumattoman kielimatkan eloisaan ja moderniin kaupunkiin, jossa on vielä kuitenkin kuultavissa historian siipien havinaa.

Newcastlen kielimatkasi monipuolisen vapaa-ajan ohjelman kautta opit tuntemaan enemmän englantilaista kulttuuria ja mielenkiintoista menneisyyttä: voit esimerkiksi eläytyä Pohjois-Englannin historiaan vierailulla Hadrianuksen vallille, joka toimi 200 vuotta Rooman valtakunnan pohjoisena reunana. Newcastlen ympäristössä on myös lukuisia vanhoja linnoja, joita pääset ihailemaan Newcastlen kielikoulumme järjestämillä retkillä.

Englannin kielimatkasi ajan asut joko mukavassa englantilaisessa isäntäperheessä tai opiskelija-asunnossa yhdessä muiden maailman eri kolkista saapuvien kielikurssilaisten kanssa. Molemmissa tapauksissa käytät ja opit englantia jokapäiväisissä tilanteissa. Valitsit kumman asumismuodon tahansa, sinulla on vain lyhyt matka aivan kaupungin keskustassa sijaitsevalle Newcastlen kielikoulullemme. Kielimatkakohteena Newcastle on täydellinen: mukavat asukkaat, pirteä yöelämä ja kovasti kulttuuria - täällä todella viihdyt myös englannin kielikurssisi ulkopuolella!