Uudet kurssikohteemme 2010 – Margate


Jatkamme blogissamme vuoden 2010 uusien kielimatkakohteiden esittelyä. Voit lukea täältä kaikki tiedot vuoden 2010 uusista kohteista, kurssityypeistä ja kampanjoista!

Englannin kielimatkojemme kurssitarjontaan on lisätty jälleen uusi mielenkiintoinen kohde! Kurssikohteemme Margate on houkutteleva merihenkinen rannikkokaupunki Kaakkois-Englannissa vain noin kahden tunnin ajomatkan päässä Lontoosta. Kielimatkallasi Margatessa opit englantia vaikuttavassa koulurakennuksessa, joka tuo mieleen keskiaikaisen linnan. Eri puolilta maailmaa saapuvat kurssitoverisi tuovat kielikurssillesi kansainvälistä väriä ja tekevät englannin opiskelusta hauskaa. Margaten kielikoulumme sijaitsee aivan tämän miellyttävän kaupungin keskustassa ja vain noin viiden minuutin päässä Pohjanmeren rannalta. Margaten kielimatkasi ajan voit majoittua paikallisessa isäntäperheessä tai jaetussa opiskelija-asunnossa muiden kurssilaisten kanssa. Yhdessä matkustavat kielikurssilaiset voivat kysyä asunnon varaamista kokonaan itselleen.

Suosittuna rantalomakohteena Margatessa on luonnollisestikin paljon uskomattoman kauniita hiekkarantoja. Arkisin kielikurssin oppituntien jälkeen voit viettää vapaa-aikaasi kielikoulun omassa yökerhossa järjestetyissä elokuva- ja tietovisailuilloissa, yhteisen ruuanlaiton parissa tai biljardi- tai tikkaturnauksissa. Kielikoulun tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu myös viikonloppuisin järjestettyjä päiväretkiä Margaten lähiseudulle esimerkiksi Canterburyyn tai vaikka Lontoon vilskeeseen!