Uudet kurssikohteemme 2010 – Lontoo Zone 1
Esittelemme blogissamme vielä tämän vuoden puolella uusia kielimatkakohteitamme vuodelle 2010. Voit lukea täältä kaikki tiedot kohteista, kurssityypeistä ja kampanjoista, jotka ovat uusia vuonna 2010!

Yksi merkittävä muutos on että tarjoamme suosittuja Lontoon kielimatkoja tulevaisuudessa jo kolmessa eri koulussa! Lontoo on kiinnostava matkakohde läpi vuoden ja myös kielimatkailijoiden keskuudessa sen suosio kasvaa jatkuvasti. Mikä voisikaan olla parempi kohde englannin opiskeluun, kuin tämä mielenkiintoinen metropoli maassa? Jotta voimme tarjota tässä suositussa kohteessa vielä enemmän vaihtoehtoja asiakkaillemme olemme ottaneet ohjelmaamme mukaan uuden laadukkaan koulun, joka sijaitsee Bloomsburyssä, opiskelijoiden suosimassa kaupunginosassa. Bloomsburyn kielikoulu sijaitsee zone 1 alueella ja sillä on yli 20 vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Kielimatkallasi Lontoossa voit majoittua isäntäperheissä tai opiskelija-asuntolassa.

Menestyksekkään kielikurssin lisäksi voit kielimatkallasi tutustua Lontoon laajaan tarjontaan vapaa-ajan ohjelman suhteen. Tower Bridge, Buckingham Palace, Westminster Abbey tai Big Ben – Lontoon matka kannattaa aina! Aamupäivisin pidettävien oppituntien jälkeen saat tutustua Lontoon nähtävyyksiin, ostosmahdollisuuksiin ja iltamenoihin. Myös uusi koulumme tarjoaa viikonloppuisin retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin Lontoon lähialueille kuten Stonehengelle, Brightoniin ja Oxfordiin. Voit olla varma, ettei aikasi ehdi käydä pitkäksi Lontoon kielimatkasi aikana!