Viikon kurssikohteemme - PLAYA DEL CARMEN


Kukapa ei haaveilisi matkasta eksoottiseen maahan kuten Meksikoon? Noin 13 lentotunnin päässä kotoa sijaitsee lomalaisen paratiisi Playa del Carmen. Lämmittävät auringonsäteet, valkoiset hienohiekkaiset rannat ja kristallinkirkas merivesi hemmottelevat täällä matkailijoita läpi vuoden.

Me autamme tekemään haaveistasi totta! Kielimatka Playa del Carmeniin vie sinut keskelle kiehtovaa Meksikoa – maahan, jossa asuu eniten espanjaa äidinkielenään puhuvia ihmisiä koko maailmassa. Jos siis haluat oppia espanjaa ja samalla nauttia rentouttavasta lomasta palmujen katveessa, on Playa del Carmen sinulle juuri oikea kohde!

Alunalkujaan pienessä kalastajakylässä oli vielä vuonna 1970 vain 200 asukasta. Nykyisin kehittyy Playa del Carmenista hyvää vauhtia yksi meksikon suosituimmista matkakohteista. Lyhyen ajan sisällä on tänne noussut lukuisia hotellirakennuksia, mutta Playa del carmen on onnistunut siitä huolimatta säilyttämään alkuperäisen viehätysvoimansa. Tällä hetkellä noin 100.000 asukkaan Playa del Carmen on koko Meksikon nopeinta tahtia kasvava kaupunki.

Myös kielimatkalaistemme keskuudessa kasvaa Playa del Carmenin suosio samaa tahtia. Playa del Carmenin kielikoulussamme voit opiskella espanjaa peruskurssiemme lisäksi myös erityisillä tutkintokursseilla, jotka valmentavat DELE-kielitutkintoon. Näiden kurssien ohella voit yhdistää Playa del Carmenin kurssikohteessamme myös kiinnostuksen kohteitasi kielen opiskeluun tarjoamalla esimerkiksi espanja & salsa tai espanja & sukellus kursseja. Kielikoulumme Playa del Carmenissa sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä rannalta, joten meriveteen pulahdus onnistuu vaikka lyhyemmälläkin tauolla. Kielimatkallasi Meksikoon voit valita majoituksen mukavassa paikallisessa perheessä tai koulun opiskelija-asunnoissa.

Tehokkaan kielikurssin, loputtomien hiekkarantojen ja turkoosinhohtoisen meren lisäksi odottaa sinua Playa del Carmenissa myös vieraanvaraiset paikalliset ihmiset, herttaiset ravintolat sekä herkullinen meksikolainen ruoka. Yucatánin niemimaalla sijaitsevasta Playa del Carmenista voit lisäksi tehdä erilaisia kiinnostavia retkiä lähialueille esimerkiksi argeologisesti merkittäviin Maya-kaupunkeihin Chichén-Itzá ja Tulúm. Myös sukelluksesta innostuneille on Playa del Carmenilla paljon tarjottavaa: lähellä sijaitseva Palancar-riutta, joka on maailman toiseksi suurin valliriutta, tarjoaa upeat edellytykset sukellukselle ja snorklaukselle. Tunnettu turistikohde Cancún sijaitsee myös lähellä, joten kielimatkallasi Playa del Carmeniin ei varmasti tule tekemisen puutetta!