Eksoottiset Speak & Fun kurssikohteetSpeak & Fun Kielimatkat mahdollistavat sinulle kielten opiskelun mitä erilaisimmissa kohteissa. Kurssitarjontaamme sisältyy paljon muutakin kuin espanjan opiskelua ”vain” Espanjassa, englannin opiskelua ”vain” Englannissa tai ranskaa ”vain” Ranskassa. Miksi et lähtisi hiukan eksoottisempaan maahan Euroopan rajojen ulkopuolelle? Lähde oppimaan espanjaa vaikka kielimatkallamme Latinalaiseen Amerikkaan. Kuulostaa hyvältä eikö?


Monet mielenkiintoiset kohteet mahdollistavat kielten opiskelun lämpimässä samalla kun Suomessa pyryttää lunta. Voit vaikka lähteä kielimatkalle Ecuadoriin ja tutustua aivan uudenlaiseen maahan. Ecuador sijaitsee Etelä-Amerikassa päiväntasaajan korkeudella. Maan luonto pitää sisällään lähes kaikkea laidasta laitaan: lumihuippuiset Andit kohoavat trooppisten sademetsien vierellä ja rannikkoa reunustavat upeat hiekkarannat. Kielikoulumme Quitossa sijaitsee yhdessä Etelä-Amerikan vanhimmista ja kauneimmista kaupungeista. Täällä sinulla on mukavien opettajien ja mahtavan ilmapiirin ansiosta ihanteellinen opiskeluympäristö.

Halutessasi voit tietysti myös matkustaa Etelä-Amerikan mantereen vielä eteläisimpiin osiin, jossa tarjoamme myös mahtavia kurssikohteita. Kielimatka Chileen, tähän pitkään ja kapeaan maahan Tyynenmeren rannikolla, on aivan erityinen elämys matkailijalle. Kielimatkasi johdattaa sinut kielikouluumme Santiago de Chilessä, Chilen pääkaupunkiin, jonka näet myös yllä olevassa kuvassa. Tässä 4,5 miljoonana asukkaan metropolissa voit ihailla siirtomaakauden aikaisia rakennuksia ja antaa latinalaisen Amerikan viehätysvoiman hurmata itsesi.

Myös englannin kielestä kiinnostuneille voimme tarjota monia eksoottisia kurssikohteita. Opi englantia vaikka Australian surffaajan paratiisissa Byron Bayssa! Kielimatkalla Australiaan saat nauttia kilometrien mittaisesta hiekkarannasta ja kristallinkirkkaasta merivedestä. Kielikoulumme Byron Bayssa sijaitsee aivan kaupungin keskustassa vain muutaman minuutin kävelyn päässä rannalta. Eikö kuulostakin siltä, että kielimatka Australiaan on täydellinen pako kaamoksen keskeltä nauttimaan lämmittävistä auringonsäteistä samalla kun opit englantia!